Sommerskiskole Skeikampen.

Postet av Team Sjusjøen den 10. Aug 2017

Det var 7 gutter fra Team Sjusjøen som deltok på årets sommerskiskole 2017 som NTG arrangerte på Skeikampen. De kom dit søndag 25.06 og reiste fornøyde hjem torsdag 29.06. De hadde 8 økter i løpet av de dagne de var der, det var på første dag hinderløype som også forelde og søsken kunne se på. Den andre dagen ble startet med motbakkeintervaller opp Skeikampen og så hadde de grupper som delte på å gå rulleski, løp+ styrke, Basis økt med ballspill, imitasjon, tøying og intervall i myr som alle deltok på, og siste dagen avsluttet de med å ha en felles fjelltur/rolig langtur løp. Tror de som var med hadde en fin opplevelse og de var slitne etter at de kom hjem. Håper at flere har lyst til å prøve denne og da hadde det vær morsomt om det hadde vært med noen jenter også.

Av bildene er nonen tatt av forfatteren av innlegget og resten er tatt og av de på NTG som er fra Facebooksiden så takk til de, og der har de en egen side forsommerskiskolen som dere kan gå inn på for å se mye mer av de øktene de hadde.

Neste år håper jeg/vi at flere blir med på skiskolen og oppfordrer jentene til å bli med.
Bronse på sprinten i HL 2017 til Even Hemma

Postet av Team Sjusjøen den 28. Mar 2017

Gratulerer Even!

3 plass og bronse på sprinten idag, og 8 plass i går er meget sterkt! Vi gratulerer!
Feiring av strålende resultater på Hovedlandsrennet

Postet av Team Sjusjøen den 28. Mar 2017

Ti løpere fra Team Sjusjøen deltok på Tolga i helga. Even klinket til med 8. plass fredag og 3. plass på lørdagen. Dette er ikke daglig kost, så det ble feiring med kake etter treningen på Sjusjøen i kveld.